Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Vanilla Republic
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Pastaie de vanilie Tahitensis Gourmet Plus
17 lei
Brand
Vanilla Republic
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
1 pastaie de vanilie intr-o eprubeta eleganta - un deliciu atat pentru pasionatii de bucatarie, cat si pentru iubitorii de arome. Provenita din cele mai bune plantatii de vanilie din Papua Noua Guinee, aceasta pastaie de de vanilie Tahitensis Gourmet Plus este o dovada a aromei pure de vanilie de necontestat.

Fiecare produs in eprubeta contine o singura pastaie de vanilie, atent selectionata pentru a asigura o greutate minima de 5 grame. Aceasta garanteaza aroma din abundenta. Pastaia, de un maro inchis, este plina cu seminte de vanilie, o experienta senzoriala care va ridica preparatele culinare la noi culmi.

Pastaile de vanilie Tahitensis sunt culese manual la varful maturitatii, pentru a livra un echilibru perfect de dulceata. Ambalajul eprubetei este unul transparent, unde frumusetea pastai de vanilie este evidentiata. Va permite sa admirati puritatea inainte de a-i testa delicioasa aroma.

Acest produs este este partenerul perfect pentru a imbunatati retetele. Infuzati cremele si deserturile cu gustul dulce de vanilie pura. Designul eprubetei asigura prospetime, convenabil pentru utilizarea cantitatii potrivite, fara a compromite integritatea pastaii de vanilie ramase.
Din Gura in Gura