Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Vanilla Republic
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Pasta de vanilie
105 lei
Brand
Vanilla Republic
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Pasta de vanilie din Papua Noua Guinee 350g - o fuziune tentanta de arome exotice si calitate premium. Provenita din solurile fertile din Papua Noua Guinee, unde vanilia prospera intr-un microclimat unic, aceasta pasta de vanilie surprinde esenta bogatului teritoriu al regiunii.

Creata cu grija, pasta noastra de vanilie este facuta din pastai de vanilie premium cultivate in Papua Noua Guinee. Pasta este un amestec delicios de extract concentrat de vanilie si seminte de boabe de vanilie, o explozie intensa de aroma pentru a va creste gustul preparatelor culinare.

Fiecare borcan de pasta de vanilie pura este o dovada a angajamentului fata de calitate, cu aroma inconfundabila a vaniliei din Papua Noua Guinee care se raspandeste prin fiecare lingura. Pasta este groasa, bogata si versatila, ceea ce o face un ingredient ideal pentru o gama larga de retete, de la deserturi pana la mancaruri sarate care beneficiaza de o nota subtila de rafinament dulce.

Experimentati profilul unic al pastei vaniliei din Papua Noua Guinee - caracterizat prin note profunde, cremoase. Borcanul prezinta imagini cu femeile locale, o calatorie catre inima cultivarii vaniliei intr-una dintre cele mai exotice locuri din lume.
Din Gura in Gura